តើទិន្នន័យរបស់ខ្ញុំបាត់ទេ នៅពេលការសាកល្បងបញ្ចប់?
ទេ — ទិន្នន័យរបស់អ្នកស្ថិតនៅលើឧបករណ៍របស់អ្នកជារៀងរហូត។ នៅពេលការសាកល្បងបញ្ចប់ ការគិតលុយនឹងត្រូវចាក់សោ ប៉ុន្តែអ្នកនៅតែអាចមើលការបញ្ជាទិញ មើលរបាយការណ៍ និងគ្រប់គ្រងផលិតផលបាន។
ជាវនៅពេលណាក៏បាន ការគិតលុយនឹងបើកសោភ្លាមៗ ជាមួយទិន្នន័យទាំងអស់ដូចដែលអ្នកបានទុកចោល។
រកមិនឃើញចម្លើយឬ?
ប្រាប់យើងពីបញ្ហាដែលអ្នកជួប ហើយយើងនឹងឆ្លើយតបអ្នកឱ្យបានលឿនបំផុត។
ទាក់ទង ALU Studioalustudio14@gmail.com