A zhduken të dhënat e mia kur mbaron prova?

Jo — të dhënat e tua mbeten përgjithmonë në pajisjen tënde. Kur mbaron prova, funksioni Pagesa bllokohet, por mund të shfletosh porositë, të shohësh raportet dhe të menaxhosh produktet.

Abonohu në çdo kohë dhe funksioni Pagesa zhbllokohet menjëherë, me të gjitha të dhënat saktësisht siç i le.

Nuk e gjen përgjigjen?

Na trego çfarë problemi has dhe do të të përgjigjemi sa më shpejt që të mundemi.

Kontakto ALU Studio

alustudio14@gmail.com