Forsvinner dataene mine når prøveperioden er over?
Nei, dataene dine blir værende på enheten din for alltid. Når prøveperioden er over, låses kassen, men du kan fortsatt bla i ordrer, se rapporter og administrere produkter.
Tegn abonnement når som helst, så låses kassen opp umiddelbart, og alle dataene dine er akkurat slik du lot dem.
Finner du ikke svar?
Fortell oss hva du har problemer med, så svarer vi så fort vi kan.
Kontakt ALU Studioalustudio14@gmail.com