Χάνω τα δεδομένα μου όταν τελειώσει η δωρεάν δοκιμή;
Όχι — τα δεδομένα σας μένουν για πάντα στη συσκευή σας. Όταν τελειώσει η δοκιμή, κλειδώνει η ολοκλήρωση πληρωμής, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να βλέπετε παραγγελίες, να ανοίγετε αναφορές και να διαχειρίζεστε προϊόντα.
Κάντε συνδρομή όποτε θέλετε και η ολοκλήρωση πληρωμής ξεκλειδώνει αμέσως, με όλα τα δεδομένα σας ακριβώς όπως τα αφήσατε.
Δεν βρίσκετε απάντηση;
Πείτε μας τι αντιμετωπίζετε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Επικοινωνία με την ALU Studioalustudio14@gmail.com