Forsvinder mine data, når prøveperioden udløber?
Nej – dine data bliver på din enhed for altid. Når prøveperioden er slut, er betaling låst, men du kan stadig se ordrer, se rapporter og administrere produkter.
Tegn et abonnement når som helst, så låses betaling op med det samme, og alle dine data er præcis, som du efterlod dem.
Kan du ikke finde svaret?
Fortæl os, hvad du er løbet ind i, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.
Kontakt ALU Studioalustudio14@gmail.com