Изчезват ли данните ми, когато пробният период свърши?

Не — данните ви остават на устройството завинаги. Когато пробният период свърши, касата се заключва, но можете да преглеждате поръчки, да разглеждате отчети и да управлявате артикули.

Абонирайте се по всяко време и касата се отключва веднага, а всички данни са точно такива, каквито сте ги оставили.

Не намирате отговор?

Разкажете ни с какво се сблъсквате и ще ви отговорим възможно най-скоро.

Свържете се с ALU Studio

alustudio14@gmail.com