តើការសាកល្បងដោយឥតគិតថ្លៃដំណើរការយ៉ាងដូចម្តេច?

អ្នកទទួលបានមុខងារទាំងអស់នៃគម្រោង Pro រយៈពេល ៣០ ថ្ងៃ ចាប់ពីការដំឡើងលើកដំបូង រួមទាំងគណនីបុគ្គលិក សិទ្ធិ កំណត់ហេតុសកម្មភាព និងរបាយការណ៍កម្រិតខ្ពស់ — មិនចាំបាច់មានគណនីទេ។

ការជាវគម្រោងណាមួយក្នុងអំឡុងពេលសាកល្បងនឹងបញ្ចប់ការសាកល្បងភ្លាមៗ ហើយគម្រោងដែលអ្នកបានទិញនឹងអនុវត្តចាប់ពីពេលនោះតទៅ។ បន្ទាប់ពីការសាកល្បង មុខងារ Pro ដូចជាបុគ្គលិក និងរបាយការណ៍កម្រិតខ្ពស់ នៅតែប្រើបានតែជាមួយការជាវ Pro ប៉ុណ្ណោះ។

អ្វីៗទាំងអស់ដែលអ្នកបង្កើតក្នុងអំឡុងពេលសាកល្បង (ផលិតផល ការបញ្ជាទិញ សមាជិក) ត្រូវបានរក្សាទុកទាំងស្រុង។ ទិន្នន័យរបស់អ្នកមិនដែលត្រូវបានលុបទេ ទោះជាអ្នកជាវក្រោយមកឬមិនជាវក៏ដោយ។

រកមិនឃើញចម្លើយឬ?

ប្រាប់យើងពីបញ្ហាដែលអ្នកជួប ហើយយើងនឹងឆ្លើយតបអ្នកឱ្យបានលឿនបំផុត។

ទាក់ទង ALU Studio

alustudio14@gmail.com