Uygulamayı silersem verilerim kalır mı?

Hayır. DingPOS her şeyi cihazınızda yerel olarak saklar — bulut yedeklemeyi açmadıysanız uygulamayı silmek tüm ürünleri, siparişleri, üyeleri ve ayarları kalıcı olarak siler.

Uygulamayı silmeden önce mutlaka elle yedek alın ve başarılı olduğunu doğrulayın. Yeniden yükledikten sonra buluttan geri yükleyin.

Yanıtı bulamadınız mı?

Karşılaştığınız sorunu bize anlatın, en kısa sürede size dönelim.

ALU Studio ile iletişime geçin

alustudio14@gmail.com