A mbahen të dhënat nëse e fshij aplikacionin?
Jo. DingPOS i ruan të gjitha lokalisht në pajisjen tënde — fshirja e aplikacionit fshin përgjithmonë të gjitha produktet, porositë, klientët dhe cilësimet, përveç nëse ke aktivizuar kopjen rezervë në cloud.
Përpara se ta fshish aplikacionin, bëj gjithmonë një kopje rezervë manuale dhe sigurohu që u krye me sukses. Pas instalimit të ri, rivendos nga cloud.
Nuk e gjen përgjigjen?
Na trego çfarë problemi has dhe do të të përgjigjemi sa më shpejt që të mundemi.
Kontakto ALU Studioalustudio14@gmail.com