Аппаа устгавал өгөгдөл минь үлдэх үү?
Үгүй. DingPOS бүх зүйлийг таны төхөөрөмж дээр дотооддоо хадгалдаг тул үүлэн нөөцийг идэвхжүүлээгүй бол аппыг устгахад бүх бараа, захиалга, гишүүд, тохиргоо үүрд устна.
Аппыг устгахын өмнө заавал гараар нөөцөлж, амжилттай болсныг шалгаарай. Дахин суулгасны дараа үүлнээс сэргээнэ.
Хариулт олсонгүй юу?
Ямар асуудалтай тулгарснаа бидэнд хэлээрэй, бид аль болох хурдан хариу өгнө.
ALU Studio-той холбогдохalustudio14@gmail.com