Κρατούνται τα δεδομένα μου αν διαγράψω την εφαρμογή;

Όχι. Το DingPOS αποθηκεύει τα πάντα τοπικά στη συσκευή σας — η διαγραφή της εφαρμογής διαγράφει οριστικά όλα τα προϊόντα, τις παραγγελίες, τους πελάτες και τις ρυθμίσεις, εκτός αν έχετε ενεργοποιήσει το αντίγραφο ασφαλείας στο cloud.

Πριν διαγράψετε την εφαρμογή, δημιουργήστε πάντα χειροκίνητο αντίγραφο και βεβαιωθείτε ότι ολοκληρώθηκε. Μετά την επανεγκατάσταση, κάντε επαναφορά από το cloud.

Δεν βρίσκετε απάντηση;

Πείτε μας τι αντιμετωπίζετε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Επικοινωνία με την ALU Studio

alustudio14@gmail.com