Запазват ли се данните ми, ако изтрия приложението?
Не. DingPOS съхранява всичко локално на устройството ви — изтриването на приложението безвъзвратно изтрива всички артикули, поръчки, членове и настройки, освен ако не сте включили резервно копие в облака.
Преди да изтриете приложението, винаги създавайте ръчно копие и се уверете, че е успешно. След преинсталиране възстановете данните от облака.
Не намирате отговор?
Разкажете ни с какво се сблъсквате и ще ви отговорим възможно най-скоро.
Свържете се с ALU Studioalustudio14@gmail.com