Säilyvätkö tietoni, jos poistan sovelluksen?

Ei. DingPOS tallentaa kaiken paikallisesti laitteellesi – sovelluksen poistaminen poistaa pysyvästi kaikki tuotteet, tilaukset, jäsenet ja asetukset, ellei pilvivarmuuskopiointi ole käytössä.

Ota ennen sovelluksen poistamista aina varmuuskopio käsin ja varmista, että se onnistui. Asennuksen jälkeen palauta tiedot pilvestä.

Etkö löytänyt vastausta?

Kerro, mihin olet törmännyt, niin vastaamme niin pian kuin voimme.

Ota yhteyttä ALU Studioon

alustudio14@gmail.com