ທົດລອງໃຊ້ຟຣີ ເຮັດວຽກແນວໃດ?
ທ່ານໄດ້ໃຊ້ທຸກຟີເຈີຂອງແຜນ Pro ເປັນເວລາ 30 ວັນນັບຈາກຕິດຕັ້ງຄັ້ງທຳອິດ ລວມທັງພະນັກງານ, ສິດທິ, ບັນທຶກກິດຈະກຳ ແລະ ລາຍງານຂັ້ນສູງ — ບໍ່ຕ້ອງສ້າງບັນຊີ.
ການສະໝັກແຜນໃດກໍຕາມໃນລະຫວ່າງທົດລອງຈະສິ້ນສຸດການທົດລອງທັນທີ ແລະ ແຜນທີ່ທ່ານຊື້ຈະມີຜົນຕັ້ງແຕ່ນັ້ນເປັນຕົ້ນໄປ. ຫຼັງຈາກທົດລອງ ຟີເຈີ Pro ເຊັ່ນ ພະນັກງານ ແລະ ລາຍງານຂັ້ນສູງ ຈະໃຊ້ໄດ້ສະເພາະເມື່ອສະໝັກແຜນ Pro ເທົ່ານັ້ນ.
ທຸກຢ່າງທີ່ທ່ານສ້າງໃນລະຫວ່າງທົດລອງ (ສິນຄ້າ, ອໍເດີ, ສະມາຊິກ) ຖືກເກັບໄວ້ຄົບຖ້ວນ. ຂໍ້ມູນຂອງທ່ານຈະບໍ່ຖືກລຶບ ບໍ່ວ່າທ່ານຈະສະໝັກຫຼັງຈາກນັ້ນຫຼືບໍ່ກໍຕາມ.
ຫາຄຳຕອບບໍ່ເຫັນບໍ?
ບອກພວກເຮົາວ່າທ່ານພົບບັນຫາຫຍັງ ແລ້ວພວກເຮົາຈະຕອບກັບໄວທີ່ສຸດເທົ່າທີ່ເຮັດໄດ້.
ຕິດຕໍ່ ALU Studioalustudio14@gmail.com